Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Tarvitsetko rahaa ???

 

Nyt sitä olisi mahdollisuus ansaita, olit nuori tai vanha, aloitteleva myyjä tai kaiken kokenut kehäkettu. Jos omaat positiivisen asenteen, määrätietoisen ja ahkeran luonteen sekä sujuvan suomenkielen, voit tehdä isojakin ansioita. Työnä on myydä Sanoman kirjapaketteja lapsiperheille, tuote on ainutlaatuinen ja olemme ainoa myyntitoimisto Suomessa joka paketteja myy.

Haemme nyt kahta tekijää päivävuoroon sekä 4-6 myyjää 1.9.2017 aloittavaan iltavuoroon. Työsuhteen alussa on 2 päivän koulutusjakso, jonka aikana opetamme sinut kirjapakettien ihmeelliseen maailmaan.

Takuupalkka 6 h työpäivällä on 1000 €/kk tai tuntityössä 7.60 €/h. Ja siihen päälle provisiot ! Jos olet miettinyt, olisiko myyntiala sinun omasi, tässä olisi mahtava tilaisuus kokeilla taitojasi, koulutamme kyllä tehtäviin. Tai jos olet jo alaa kokeillut ja tiedät saavasi hyvät ansiot, niin tule todistamaan meille että pystyt edelleen saamaan rahaa ja palkintoja enemmän kuin muut.

Työterveyshuolto on järjestetty vakituiselle henkilökunnalle Pohjolan Extra-Terveysturvan kautta, eli siinä voit käydä missä lääkärillä tahansa. Extra-Terveysturva sisältää myös vapaa-ajan vakuutuksen, eli kyseessä on mahtava työsuhde-etu !!

Siis älä epäröi, vaan soita Railille 044-7921575 arkisin klo 9-14 ja myy itsesi meille töihin !